סלט ביצים עם בצל ירוק שכולם יאהבו

סלט ביצים עם בצל ירוק שכולם יאהבו

"`html

מתכון לסלט ביצים עם בצל ירוק – טעם של בית

אחרי יום ארוך של עבודה, לפעמים הדבר שאנחנו הכי צריכים זה מנה פשוטה, מהירה, אבל יחד עם זאת גם מדהימה בטעם שלה. סלט ביצים עם בצל ירוק, זו היא בהחלט אחת מהמנות הללו! זוכרים את הרגעים הללו בבית של סבתא, כשבכל שבת היא הכינה את הסלט הזה, הריחיים, המפנקים? זה בדיוק מה שיש לנו כאן – מושלם לכל ארוחה, מפינוק של בוקר ועד סנדוויץ' טעים בצהריים. בואו נתחיל!

Zמן הכנת המתכון: 15 דקות. רמת קושי: קלה. מספר מנות: 4 אנשים.

  • הכנה מהירה וקלילה
  • רכיבים פשוטים ונגישים
  • מתכון שכולם אוהבים

הרכיבים הדרושים

כדי שנוכל ליצור את הסלט הזה, אנחנו זקוקים למספר רכיבים. הנה הרשימה – פשוטה אך אגדית:

  • 6 ביצים קשות
  • 3 עגבניות שרי קצוצות
  • 1/2 כוס בצל ירוק קצוץ גס
  • 1/4 כוס מאיו (מאיו טבעוני אם רוצים לגרסה צמחונית)
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 1 כפית שטוחה חרדל (אם אוהבים טעם עז)
  • עלים ירוקים באלו להגיש

לגרסה טבעונית, ניתן להחליף את המאיונז בגרסה טבעונית של מאיו או באבוקדו נמעך.

שלבי ההכנה

לאחר שיהיה לנו את כל מה שאנחנו צריכים, נוכל לגשת להכנה. להלן שלבי ההכנה, כך שכל אחד יוכל להפתיע את עצמו ואת האורחים:

  1. מניחים את הביצים במים ומביאים לרתיחה.
  2. מבשלים במשך 10 דקות, ולאחר מכן מעבירים למים קרים כדי להקל על הקילוף.
  3. קולפים את הביצים הקשות ומניחים אותן בקערה.
  4. עם מזלג, מועכים את הביצים לערבוב אחיד.
  5. מוסיפים את הבצל הירוק והעגבניות השרי ורוכשים שוב במזלג.
  6. מוסיפים את המאיונז, מלח, פלפל וחרדל – ומערבבים היטב.
  7. מניחים את הסלט בתוך קנקן מעניין או מנה מועדפת, ומקשטים בעלים ירוקים.
  8. אפשר להגיש לאחר כ-30 דקות במקרר כדי לתת לברכות להתמזג!

לא תאמינו עד כמה זה נמס בפה ומשגע!

שדרוגים אפשריים

החיים הם על ניסוי וטעיה, אז למה לא לשדרג את הסלט המהמם הזה? הנה כמה רעיונות שיכולים לעשות את הסלט הזה למאד מצוין:

  • להוסיף קוביות של אגבנייה או זיתים, על מנת לשדרג את הטעמים.
  • לערבב פנימה מעט גבינה בולגרית מפוררת. זה מוסיף בוסט של קרמיות!
  • להוסיף כוס חשובה של ריחן קצוץ או פטרוזיליה לקישוט.
  • לנסות להוסיף מעט כמון כדי לגוון את הטעמים.

לא משנה אילו שדרוגים תבחרו, הרגע שיהיה בכל ביס הוא משגע!

שאלות ותשובות

איך להכין את הביצים בצורה נכונה?
לאחר שהביאו את המים לרתיחה, מומלץ הכניס בביצים בזהירות כדי למנוע שבר. לבשל על חום בינוני במשך 10 דקות, ולאחר מכן להעביר לתוך מים קרים תוך כדי לשמור על זמן בישול מדויק.

האם ניתן להשתמש בבצים אורגניות?
כמובן! ביצים אורגניות יוסיפו לסלט שלכם טעם טעים ובריא יותר.

באילו עוד תבלינים ניתן להשתמש?
מלח ופלפל הם הבסיס, אך אפשר גם לשדרגו עם פפריקה מתוקה או חריפה, או אפילו כמון עבור טעים רחוק יותר!

מה עושים אם הסלט יוצא יבש?
אם הסלט יבש מדי, ניתן להוסיף מעט יותר מאיו או אבוקדו כדי להגיע למרקם הנכון.

איך לשמור על הסלט למשך זמן רב יותר?
כדאי לשמור על הסלט במקרר בקופסה שנסגרת היטב. הוא שומר על טריותו למשך שלושה ימים.

האם הסלט בריא?
בהחלט! הביצים הן מקור מצוין לחלבון, והירקות מוסיפים ויטמינים ומינרלים חשובים!

מה אפשר להגיש את הסלט הזה?
סלט ביצים הוא משובח עם לחם טרי או על טוסט מסיבת בוקר.

האם אפשר להכין את הסלט קדימה?
בוודאי! הכינו את הסלט ערב מראש והשאירו אותו במקרר עד ההגשה.

מה המיוחד בסלט ביצים הזה?
אז נכון שיש המון מתכונים, אבל סלט ביצים עם בצל ירוק הוא מנה קלאסית של סבתא – המעניקה לילדים ולמבוגרים טעמים מוכרים ומרעננים.

האם יש אלרגיה לביצים?
במידה ואתם אלרגיים לביצים, ניתן בקלות להכין גרסה צמחונית לחלוטין על ידי שימוש בנוסחאות חלופיות, כמו תחליפים מחלב דמוי ביצה.

אל תשכחו לשתף את המתכון המדהים הזה עם החברים שלכם. מי יודע? אולי הם גם יגלו אהבה חדשה לסלט ביצים!

"`

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *