איך לחמם שניצל בצורה הטובה ביותר

איך לחמם שניצל בצורה הטובה ביותר

"`html

איך לחמם שניצל

בעידן בו אנו חיים, הכל קורה במהירות, ולפעמים גם השניצל שלנו סובל מהיערכות לא נכונה ולכן מגיע אלינו קר ובלי חיים. עד כמה זה מדהים לדעת שיש לנו את היכולת להחיות את השניצל שלנו מחדש? אין דבר יותר משגע מאשר לקחת שניצל שבטוח לא אכלו אותו עקב חום נמוך, ולחמם אותו בצורה שתתן לו חיים חדשים – קריספיות ממכרת ותפשוט תזכיר לנו את הימים של סבתא במטבח. אז בואו נצא לדרך, ונראה איך אנחנו יכולים לעשות את זה כך שהשניצל שלנו ייצא מושלם!

זמן הכנת המתכון

  • סה"כ זמן: 15 דקות
  • רמת קושי: קלה
  • כמות: 2-4 מנות, תלוי בגודל השניצלים

הרכיבים הדרושים

כעת נכתב בעבורכם טקסט המסביר מה בדיוק אנחנו צריכים לחימום השניצל בצורה האידיאלית ביותר. רכיבי החימום הם פשוטים, אך הפלא טמון בשיטות ההכנה. לרוב, כשחושבים על חימום שניצל, לא תמיד זה מסתכם במיקרוגל. מה שמייחד את השניצל זה התהליך המרכזי של החימום:

  • שניצלים – טריים או קפואים (מומלץ שלא יהיו קפואים כדי לשמור על קריספיות)
  • שמן זית או חמאה – לטיגון פנימי
  • תיבול – מלח, פלפל ותבלינים לפי הרצון

כמובן שיש מספר שיטות לחמם את השניצל. כאן נכנס עולם האפשרויות, ומציע לכם את הגרסאות המיוחדות שכל אחד יוכל להשתמש בהן. לדוגמה, ששניצל קפוא מתאים ממש עכשיו, נשמע לכם מענין? אז בואו נמשיך!

שלבי ההכנה

בהכנה לחימום השניצל, חשוב לדעת ששלב ההכנה הוא קרדינלי – כל שלב ייקח אותנו לעולם של טעמים וריחות שלא תרצו לשכוח!

  1. אם השניצל קפוא, הוציאו אותו מהמקפיא והניחו להפשיר במשך כחצי שעה בטמפרטורת החדר.
  2. חממים מחבת עם שמן זית או חמאה על חום בינוני.
  3. מתבלים את השניצלים במלח ופלפל מצד אחד.
  4. שמים את השניצלים במחבת, צד מתובל כלפי מטה.
  5. מטגנים את השניצלים עד שמקבלים צבע זהוב וקריספי – זה בדרך כלל לוקח 3-4 דקות.
  6. בעזרת מכסה, מכסים את השניצלים ל-2-3 דקות נוספות כדי לוודא שהם מתבושלים במרכזם.
  7. מסובבים את השניצלים ומבשלים עד שהצד השני זהוב ומנופץ, כאילו יצא בדיוק מהשמן.
  8. מעבירים את השניצלים לצלחת עם נייר סופג להסרת שומן מיותר.
  9. מגישים עם פרוסות לימון או רוטב שאתם אוהבים – או סתם מול הטלוויזיה!

גרסה טבעונית או ללא גלוטן

אם אתם מעוניינים לגרסה טבעונית, במקום שניצלים מבשר, ניתן להשתמש בשניצל טופו או שקום (שניצל צמחי). טיגון בגרסה זו עובד לא פחות טוב, והלימון העליז מוסיף את הטעם המושלם לכל ביס. מוגש על גבי מצעים של חסה עם רוטב טחינה, והרי לכם מנה מדהימה!

תוספות או שדרוגים אפשריים למתכון

כמו שהבנתם, חימום השניצל הוא לא סתם חימום. יש המון אופציות לשדרוגים שיכולות להפוך אוכל רגיל לגדול עוד יותר במרחק נגיעה. לדוגמה:

  • אבקת שום או שום קצוץ – חלקו יפה לקראת סוף הטיגון.
  • קצת פריזר של פריזאי לצינון הטעמים.
  • אפשרות להצעת טבילה – מיונז עם שום, או טחינה בנגיעה של סויה.

כמובן, שניצל והפירה הם הדואט המושלם, אבל אפשר גם להוסיף סלט ירקות מרענן בצד או אפילו אורז. השניצל שלכם יהפוך למלך השולחן!

שאלות ותשובות

מהו הזמן האידיאלי לחימום שניצל?
הזמן המומלץ לחימום שניצל, כאשר הוא קפוא, הוא בין 10 ל-15 דקות. בפרט, אם רוצים להשיג במדויק את הקריספיות המדויקת, כדאי לשים לב לטמפרטורה של השמן.

איך אדע אם השניצל מוכן?
כשהצד השביר מופיע זהוב ובעל קריספיות, זה סימן מצוין. כדאי גם לבדוק את התוך; אם לוחצים עליו קלות והוא מתגלה לחם ונימוח – השניצל מוכן!

האם ניתן לחמם שניצל במיקרוגל?
כן, אך כדאי לדעת שהמיקרוגל לא הצליח לרכז בקרנצ'יות. אם במיקרוגל, יש להניח את השניצל על צלחת מתאימה, לחמם למשך 2-3 דקות, ולבדוק אם חם לכל אורך השניצל.

מה לעשות אם השניצל נשרף?
אם השניצל נשרף, חשוב לנסות להיות זהירים עם הטיגון. כוונו את החום באופן התואם את עתיד השניצל, ואתם במוד של טמפרטורה נמוכה יותר כדי להרוויח בצקיות עבה.

האם זה ניתן לטגן מיד לאחר החימום?
אם השניצלים הפכו לאכזבה באוויר, תוכלו לנסות לטגן יתרות תיגון לפני ההגשה, ולתת להם להרגיש את האושר המוחלט.

מהם התוספות המושלמות לשניצל?
תוספות נהדרות כוללות סלט ירקות טרי, רוטב שום או טחינה עם נגיעה של לימון. על ארבעה כפות או כאלה, יש לנוגד את התנועה ולהשאיר טו טעם באוויר העולם.

האם ניתן לשמור שניצל לחימום נוסף?
בוודאות! זוג שניצלים שמורים במקרר למשך 2-3 ימים. פה המושג של "שירה מנותקת" עשוי להרגיש מתנפנף, אבל טיח כמו עשה שיטוט של אושר בגידול של שניצלים.

האם יש טיפים למסעדות לחום שניצלים?
שימוש במגנט אדים, שמירה על טמפרטורה אופטימלית ומכון לעלייה – מבטיחים להטמיע שילום לזוגות מנצחים!

מהו הסוד לשניצל קריספי?
הסוד טמון בחימום אחיד, שמן חם, וטיגון עם סבלנות. תשתדלו לא לדחוס הרבה שניצלים יחדיו במחבת.

איך מכינים שניצל בפירורים?
הכנת שניצל חלה לא מושלמת אם היא לא הציעה לתוך בלילת ביצים ומעט פירורי לחם, דבר שיביא את הטעם האגדי הנפלא שיש בעולם האוכל!

שתפו את המתכון המדהים הזה עם חברים ושימו לב שהוויברציות שנצברו יחזרו בחזרה אליכם. תנו לשניצל שלכם את ההזדמנות להחיות את עצמם ולפנק את עצמכם ואת הסובבים אתכם עם מנה פשוט מעלפת!

"`

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *