בשר בנינג'ה גריל שמתמוסס בפה – חייבים לנסות!
"`html
בשר בנינג'ה גריל – מה שצריך לדעת על הקסם הזה!
מדהים! זה מה שיתאר את המתכון הזה ככל שתעמדו ליד הנינג'ה גריל שלכם. הסוד נעוץ ביכולת של המכשיר לפעול כמו כוכב קולינרי, שמחמם ומבשל את הבשר באופן שיפתח טעמים מדהימים ולא יוותר אף אחד אדיש. הבשר יוצא מהגריל צלוי מושלם, עסיסי, והריח שימשוך אתכם למרפסת כמו מתמכרים למאכלים משגעים. אז למה אתם מחכים? בואו נתחיל להרכיב את הבשר שלנו יחד!
זמן הכנת מתכון: 30 דקות, רמת קושי: קל, מנות: 4 אנשים
- זמן הכנה: 30 דקות
- רמת קושי: קל
- מספר מנות: 4
הרכיבים הדרושים
כדי להכין את המנה המושלמת בנינג'ה גריל, תצטרכו מרכיבים שיבטיחו שכל Bite יהיה אגדי, בריא, והכי טעים שיש. לאחר ניסוי וטעייה, אני ממליץ לכם את הרשימה הזו:
- 500 גרם נתח בשר בקר (כמו אנטריקוט או פילה)
- 4 כפות שמן זית
- 2 שיני שום \- קצוצות
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פפריקה מתוקה
- 1/2 כפית כמון
- 1/2 כפית כמון טחון
- לימון אחד \- מיץ ולציפוי על הבשר
- פטרוזיליה קצוצה לקישוט
שלבי ההכנה
עכשיו לאחר שהכנה מריח ומומלץ, הגיע הזמן לעבור לתהליך ההכנה! תהליך קל ומהיר, שיביא אתכם למקום הנכון תוך מהירות עצומה.
- חממים את הנינג'ה גריל על טמפ' גבוהה.
- משרים את נתחי הבשר במלח, פפריקה, כמון ושום בעזרת שמן זית, למשך 15 דקות.
- קולפים את נתחי הבשר ההרוסים והם מוכנים לגריל.
- מניחים את נתחי הבשר על הרשת של הנינג'ה גריל.
- משאירים את הנתח על הגריל כ-5-7 דקות מכל צד, תלוי בעובי הנתח.
- בעת הצלייה, מטפטפים מיץ לימון מלמעלה להעצמת הטעמים.
- בסיום הצלייה, מניחים לבשר להתקרר מעט.
- קולפים את הבשר לקוביות בעזרת סכין חדה.
- קשטים בפטרוזיליה קצוצה ומניחים להשרות עוד כמה דקות.
לאחר שסיימתם עם שלבי ההכנה, הגעתם למקום שכולו טעמים ושגעון, כשנשאר רק לאכול את היצירה שלכם. הכלי מתעד את הצלייה ויוצר חוויות הצלייה המושלמת.
גרסאות חלופיות
החיים הם לא תמיד בגדר של בשר! ניתן להחליף את נתחי הבשר בנתחי עוף או דגים. המתכון הזה מאוד גמיש! אם אתם טבעוניים, אפשר להשתמש בפטריות או חלבונים alternatives. זה לא רק בריא אלא גם מקסים עבור כולם!
שדרוגים ותוספות
אפשר להוסיף על הבשר רוטב סויה לתיבול נוסף. כמו כן, כדאי לבדוק את החסה או הסלט בטעמים הפיקנטיים שיכולים לשדרג את המנה הזו. כמה שיותר צבעים על הצלחת, יותר מהנה ונעים למראה. אני גם ממליץ להוסיף טחינה או חומוס בצד, שמשתלבים נהדר עם הבשר הצלוי. תוספות ליצירת משלוחים תוססים יחסית בין חברים – תנו לנו לחגוג!
שאלות ותשובות
מהו הנתח האידיאלי להכנת המתכון הזה?
הנכון בכל נתח בשר הוא נתח בקר איכותי. אני ממליץ על אנטריקוט או פילה, מכיוון שהחתכים הללו מאוד עסיסיים וטעימים.
האם ניתן להכין את המתכון ללא שמן?
כן, אפשר להכין את המתכון גם ללא שמן, אך מומלץ להשתמש בשמן זית או בשמן קנולה בכדי לשפר את הטעמים.
כמה זמן לוקח להצלות במקסימום?
תלוי בעובי הנתח, בדרך כלל 7-10 דקות לצד, בהתאם לדרגת הצלייה שמועדפת עליכם.
האם אפשר לשמור את הבשר לארוחה מאוחרת יותר?
בהחלט! אם נשאר לכם בשר, ניתן לשמור אותו במקפיא, ולהפשיר אותו את הנתחים בכל פעם שתרצו לשוב לאכול.
אז מה נשתנה במתכון אם אני רוצה להכין עוף במקום בקר?
בדיוק כמו בבשר! תהליך ההכנה נשאר זהה, אך הוסיפו זמן צלייה קצר יותר לאור העובדה שעוף מתבשל מהר יותר.
האם נינתן להכין את המנה בתנור?
בהחלט. ניתן לשים את מנת הבשר בתבנית בתנור על טמפ' גבוהה לעד 15-20 דקות.
מה ניתן להוסיף כרוטב ליד המנה?
שום דבר לא מונע מכם להוסיף רוטב אהוב כמו רוטב BBQ או רוטב שום לימוני.
האם ניתן לשלב ירקות עם הבשר?
בהחלט! ניתן להניח ירקות חתוכים כמו קישואים, גזר וברוקולי בעת הצלייה, דבר שיביא לכם מנה משגעת!
כמה אפשר להכין את המתכון באירועים?
יש אפשרות להכין מספר מנות של בשר, פשוט שימו את הנתחים בשכבות ולמעשה ניתן להגיש לכל החברים.
מהו הזמן האידיאלי להגיש את הבשר?
אני ממליץ להגיש את הבשר בצורה חמה, מיד לאחר הצלייה, בכדי לשמור על עסיסיות מרבית.
אז לאחר כל זה, אל תשכחו לשתף את המתכון המדהים הזה עם כל החברים והמשפחה שלכם ברשתות החברתיות. תארו להם כמה קל ומהנה היה להכין את הבשר הזה, וגרמו להם להצטרף אליכם במסע הקולינרי הזה!
"`
כתיבת תגובה