כדורי שוקולד עם פצפוצי אורז שכל מתוק אוהב חייב לנסות

כדורי שוקולד עם פצפוצי אורז שכל מתוק אוהב חייב לנסות

כדורי שוקולד מדהימים עם פצפוצי אורז

סוד ההצלחה במטבח לא טמון רק במרכיבים עצמם, אלא גם ביכולת להפתיע את החיך שלנו בדברים שהיינו באמת משוגעים לחוות. דמיינו את זה: כדורי שוקולד שמגיעים עם מתיקות ממכרת, נימוכים בפה, והפצפוצים המוסיפים טקסטורה משגעת שעושה את כל ההבדל.
נשמע טוב? בואו ניכנס לעניין! כל רגע בו אתם תקדישו להכנת כדורים אגדים אלו ייקח אתכם למסע בלתי נשכח של sabores, טעמים וגעגועים לחוויות מתוקות.

זמן הכנת המתכון, רמת קושי וכמה מנות

  • זמן הכנה: 30 דקות
  • רמת קושי: קל
  • מספר מנות: 20 כדורים

מרכיבים הדרושים

נתחיל עם הכימיה שמאחורי המתכון הזה. אנו נדרשות למספר מרכיבים בסיסיים אך מדהימים, שיהפכו כל ביס לעונג שאין כמוהו.

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 100 מ"ל שמנת מתוקה
  • 150 גרם פצפוצי אורז
  • 50 גרם אגוזי לוז קצוצים (אופציה)
  • קמצוץ מלח
  • 2 כפות קקאו ללא סוכר לציפוי (אופציה)

מרכיבים חלופיים

אם אתם צמחוניים, ניתן להמיר את השוקולד המריר בשוקולד חלב או בשוקולד עם חלב שקדים. כדאי לדעת שישנן גרסאות טבעוניות לשוקולד שאפשר למצוא היום בשוק.

שלבי ההכנה

מוכנים למקביל בין טעמים ולבנות את הכדורים המושלמים? בואו נתחיל!

  1. בתחילה, אנחנו ממשיכות לחמם את השמנת המתוקה בסיר קטן על חום נמוך כשתשמור על להיות על הכוונה ולא לבעבע.
  2. כשזה חם, אנחנו מוסיפות את השוקולד המריר קצוץ ומשארות להתמוסס כמה דקות, נוגעות בזה עם כף עץ עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
  3. מסירות מהכיריים ומשאירות לתערובת להתקרר לטמפ' החדר.
  4. כשזה מתקרר, מוסיפות את פצפוצי האורז וכן את אגוזי הלוז הקצוצים, אם בחרנו להשתמש בהם.
  5. ממזגות את התערובת בידיים קצת שומניות (כך היא לא תדבק) ומכינות כדורים בערך בגודל של כדור פינג פונג.
  6. שמים על תבנית ומכניסות למקפיא לחצי שעה עד שהכדורים יתייצבו.
  7. מעבירות לקערה עם קקאו ומסובבות עד שכדורים מצופים בכל הצדדים (או משאירות אותם בלי ציפוי גדול).
  8. מגישות באירוע או סתם בשקט לעצמכן. תודו להן על כך!

תוספות או שדרוגים אפשריים

כעת, מהרו להחיות את הכדורים הנפלאים הללו, עם כמה רעיונות לשדרוגים!

  • אפשר להוסיף לתערובת קוקוס טחון שיתן טוויסט טרופי.
  • שוקולד לבן גרוס מוסיף צבע וטעם מרהיב.
  • אפשר להמיר את אגוזי הלוז בכל אגוז אחר שאתם אוהבים, כמו שקדים או פקאן.
  • לגרסה יותר קרמית, אפשר להוסיף כף חמאת בוטנים לתערובת.
  • במקום קקאו, נסו לגלגל את הכדורים בסוכר קוקוס או אגוזי מלך טחונים.

שאלות ותשובות

האם אפשר להשתמש בשוקולד חלב? כן, אפשר. זה ייתן טעם מתוק יותר, אך תצטרכו להפחית מעט מהשקד.

מה עושים אם התערובת יוצאת רכה מדי? אפשר להוסיך מעט פצפוצי אורז נוספים כדי לייצב את התערובת.

עד כמה אפשר לשמור את הכדורים? הכדורים יכולים להחזיק במקפיא כשלושה חודשים. קחו לתשומת לבכם, הם שוכחים מאוד מהר.

אני צמחונית. אפשר להמיר את השמנת? בוודאי! ישנן שמנות צמחיות בשוק שהן מצוינות למטרה זו.

מה קורה אם לא אני אוהבת אגוזים? פשוט תחליפו את האגוזים בקוקוס טחון או אל תשתמשו בהם בכלל! זה פצצה גם כך.

האם אפשר להכין את הכדורים עם שוקולד מריר בלי חלב? כן, ישנם שוקולדים מרירים ללא חלב, זה עובד מצוין.

האם אפשר להכין את הכדורים יחד עם ילדים? בהחלט! זו פעילות כיפית ומושלמת עבורם. רק שימו לב שהשוקולד חם.

מה ההבדל בין פצפוצי אורז שוקולדיים לבין אלו הרגילים? פצפוצי אורז שוקולדיים מוסיפים מתיקות וטעם נוסף, ההרגשה שונה לחלוטין!

אפשר לשדרג את המתכון לדיאטה? ניתן להמיר את הפצפוצים בפירות יבשים קצוצים, זה זעיר ואפילו בריא.

רוצים לדעת סוד? תשתפו את המתכון הזה עם החברים שלכם, ותתנו להם לדעת על הכדורים המושלמים הללו! למי שאוהב מתוק, אני מבטיחה שזה ישרוף את הלשון ויהיה משעשע כמו שוקולד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *