פנקיק בננה מטורף שיהפוך את הבוקר שלך!
פנקיק בננה מדהים וטעים במיוחד
מי אמר שפנקייקים חייבים להיות משעממים? נשמע כאילו בננה הייתה כאן תמיד, ופתאום היא מציעה לנו חוויה חדשה לגמרי! החווייה של פנקייקים רכים, נימוחים, עם ניחוח מתוק של בננה שכבר נראית קצת זקנה אך באמת צועקת; "לכם יש מזל, שאפשר להפוך אותי לעדן נעלם!" כמה פשוט, כמה מהיר. בואו נצלול יחד לים הפנקייקים!
זמן הכנת המתכון, רמת קושי ומספר מנות
- זמן הכנה: 20 דקות
- רמת קושי: קל
- מסקנה: 4 מנות
הרכיבים הדרושים
כדי להכין את הפנקייקים המדהימים הללו, יהיו לנו כמה מרכיבים בסיסיים, ובנוסף, אני אשתף אתכם במספר שדרוגים מעניינים!
- 2 בננות בשלות
- 2 ביצים
- 1/2 כוס קמח (אפשר קמח חצי חצי או ללא גלוטן)
- 1/2 כפית סודה לשתייה
- 1/2 כפית קינמון (אם אתם אוהבים, אל תתביישו להוסיף עוד)
- קורט מלח
- 2 כפות דחוסים של דחוף (שמן או חמאה) לטיגון
שלבי ההכנה
אחרי שהכנו את כל המרכיבים, הגיע הזמן לשים את הכל יחד למנה המושלמת שלנו!
- מועכים את הבננות עם מזלג עד שהן חלקות.
- מעבירים לקערה ומוסיפים את הביצים. מקציפים היטב.
- מניחים קמח, סודה לשתייה, קינמון ומלח. מערבבים עד שהכל מתאחד.
- מחממים מחבת עם מעט שמן על חום בינוני.
- יוצרים פנקייקים כשתלכו לספוג כף מהבצק לכל צד.
- מטגנים עד שהבצק כבר מבריק ומרגיש יציב ויפה.
- הופכים ומבשלים עוד דקה או שתיים, עד שהצד השני זהוב.
תוספות ושדרוגים אפשריים
וכאן מתחילה ההנאה האדירה – התוספות! אתם יכולים לשדרג את הפנקייקים הממכרים הללו עם דברים כמו:
- כף של חמאת אגוזים למעלה – תוספת אגדי!
- שוקולד מריר קצוץ או רסק תפוחים לסטייק טעים במיוחד.
- פרוסות נענע או פירות יער כדי להוסיף מרעננות בצבע.
- קישוט עם סירופ מייפל או דחוסים של דבש.
כל תוספת יכולה להפוך את הפנקייקים האלו לחוויה שונה ממנה אכלתם קודם.
שאלות ותשובות
האם אפשר להשתמש בבננות קפואות? ברור! אם יש לכם בננות קפואות, פשוט להפשיר אותן. הן נהדרות לאפייה ומדויקות בהכנת הפנקייקים.
האם אפשר להכין את הפנקייקים עם קמח אחר? כמובן! קמח חובשה, כוסמין או חלבון מתאמץ יכולים להיות תחליף מצוין.
האם אפשר להכין תערובת קודמת? כן! הכנת התערובת לפני זמן עוזרת לחסוך זמן בבוקר. פשוט לשמור במקרר ליום שלם.
כמה פנקייקים יוצאים מהמנה הזו? בדרך כלל תצליחו להכין 4-5 פנקייקים, תלוי בגובה שתרצו.
האם אפשר להשתמש בחלב צמחי במתכון? בהחלט! חלב שקדים או סויה הם אחלה תחליף לחלב רגיל במתכון.
מה קורה אם הבצק יוצא סמיך מדי? אם הבצק נראה סמיך, פשוט הוסיפו עוד קצת חלב עד שהכConsistency שואף למרקם חלק.
איפה אפשר לאחסן פנקייקים אחרי ההכנה? פנקייקים הם גם מצוינים בהקפאה. עטוף היטב והקפיא עד לחודש.
האם אפשר להכין אותם בטיגון חזק? הכי מומלץ לטגן בטמפרטורה נמוכה כדי לא לשרוף את החוץ בטרם יתבשל הפנימי.
מה אפשר לעשות אם אני סובל מאלרגיה לביצים? אתם יכולים לנסות להשתמש בתחליפים כמו חצי בננה מרוסקת או 1/4 כוס רסק תפוחים.
אל תשכחו לשתף את המתכון הממכר הזה עם חברים ובני משפחה! אני בטוח שהם לא יעמדו בפני הפינוק המעלף הזה.
כתיבת תגובה