איך להכין נקניקיות מטוגנות שלא תפסיקו לאכול

איך להכין נקניקיות מטוגנות שלא תפסיקו לאכול

איך להכין נקניקיות מטוגנות שלא תפסיקו לאכול

המתכון שיגרום לכם להתאהב מחדש בעולם האוכל

לא כל יום אנחנו פוגשים מנות שמסוגלות להלהיב אותנו לא רק מהטעם, אלא גם מזיכרונות ילדות מרגשים. כך בדיוק אני מרגיש כאשר אני חושב על נקניקיות מטוגנות. אלו הם הנקניקיות שעוטפות אותנו בזיכרונות מהבילויים עם משפחה וחברים. בואו נדבר על המתכון המדהים והאגדי הזה שכולם מתים עליו, אחד שלא רק טעים אלא גם ממכר בצורה משגעת.

אם גם אתם אוהבים מנות פשוטות אך עם טוויסט ייחודי, הגעתם למקום הנכון. מתכון הנקניקיות המצוין הזה כוללו את כל מה שצריך כדי לקיים כמה רגעים של פלאים במטבח. כשתכינו את המנה הזאת תשימו לב שכל הכוח שבה נמצא בעבודה קולינרית מתוכננת היטב, שתבטיח שכל ביס יהיה כאילו נמס בפה ויוביל אתכם לחוויה של טעמים וגוונים שמורכבים מהמוצק לנוזל והחוצה לאובססיה טעימה.

זמן הכנת המתכון, רמת קושי וכמה מנות?

– זמן הכנה: כ-30 דקות
– רמת קושי: קל
– כמות מנות: 4

הרכיבים הדרושים

כדי להכין את הנקניקיות המושלמות ואת כל מה שנדרש כדי להפוך אותן למעלפות, צריך להתארגן עם הרכיבים הבאים:

– 500 גרם נקניקיות (נקניקיות בשר, צמחוניות או טבעוניות)
– 1/2 כוס קמח חצי מלא
– 2 ביצים בינוניות
– 1/2 כוס פanko (פירורי לחם)
– שומן (חמאה/שמן זית/שמן קנולה) לטיגון
– מלח ופלפל לפי הטעם
– תבלינים לפי העדפה (כמון, פפריקה, שום יבשה)

גרסה טבעונית: ניתן להשתמש בנקניקיות מעשויות מבשר צמחי. פשוט להחליף את הביצים במעט טחינה או כל תחליף ביצה אחר, ולוותר על החמאה לטובת שמן זית. מעולה לכל המעוניינים בבריאות וטעימות!

שלבי ההכנה

1. לשים בכלי קטן את הקמח, המלח, והפלפל ולערבב היטב.
2. לשים בקערה נפרדת את הביצים ולהקציף היטב, עד שהן יהיו אווריריות והקצף יתחיל להיווצר.
3. לחמם שמן במחבת רחבה על להבה בינונית.
4. לאחר שהשמן רותח, לטבול כל נקניקיה בתערובת הקמח, ללטש היטב ולוודא שהן מצופות מכל הצדדים.
5. לאחר מכן, להעביר את הנקניקיות לתוך הקערה עם הביצים.
6. לאחר מכן, להציף את הנקניקיות בפירורי הפנקו, כך שיתקבל ציפוי אחיד.
7. להעביר בעדינות את הנקניקיות לשמן הרותח ולטגן עד שהן מזהיבות ופריכות, כ-4-5 דקות מכל צד.
8. לעצב לצלחת ולהניח עליהן נייר סופג כדי לספוג את השמן מיותר.
9. לפזר תבלינים נוספים לפי ההעדפה ולמוע חם.
10. זהו! ברכותיכם, הכנתם מנה אגדי!

בפעם הבאה, כדי לשדרג את המנה, אפשר לחשוב על תוספות שונות כמו רטבים מעושנים, חרדל, קטשופ, או אפילו סלסת עגבניות מרעננת. גם ירקות מאודים יכולים להשתלב מצוין במנה, בין עם על הצד או במרכז הצלחת.

שאלות ותשובות

איך אפשר לשדרג את המנה?
ניתן להוסיף רוטב חרדל עם מעט דבש, או להכין רוטב פסטו טעים עם אגוזי מלך ופטרוזיליה.

האם ניתן לאפות את הנקניקיות?
בהחלט! פשוט טבלו בתערובת הקמח והפנקו, הסבירו היטב וניחו בתנור שחומם مسبقاً ל-200 מעלות במשך 20 דקות עד שהן מזהיבות.

מה אם יש לי אורחים צמחוניים?
אין בעיה! במקום נקניקיות בשר, ניתן להשתמש בנקניקיות צמחיות, שהן לא פחות טובות וטעימות!

האם ניתן לשמור את הנקניקיות לאחר הטיגון?
כן, אפשר לשמור במיכל סגור במקרר למשך 2-3 ימים. כאשר תרצו לחמם, פשוט טגנו אותן שוב על אש נמוכה.

איך לשים לב שהשמן חם מספיק?
אפשר לשים מעט פירורי לחם בשמן – אם הם מתחילים לבעבע, השמן מוכן.

האם ניתן להכין את הנקניקיות ללא גלוטן?
בהחלט! פשוט השתמשו בקמח תפו”א או קמח שקדים במקום קמח חיטה.

האם חלחול הנקניקיות קשה להכנה?
לא, זה מתכון קל וזריז. כל אחד יכול לעשות את זה, אפילו אם אתם חדשים במטבח!

מה ניתן להוסיף למשקאות שישתלבו עם הנקניקיות?
בירה קרה היא התוספת המושלמת, אבל גם שתייה מוגזת ודאית הכל. מי שיבחר לשלב יין מתוק או קיץ יכול לנסות יין מבעבע!

מה אם אני רוצה להכין ייחודיות עם ירקות?
סלט ירקות או סלט תפוחי אדמה קרים יכולים להשלים באופן נהדר את הטעמים של הנקניקיות המטוגנות.

האם ישaponבפנה לארוחה לכל המשפחה?
בהחלט! אלה הן פשוטות, מהירות, ואידיאליות למפגש משפחתי או מסיבת יום הולדת.

והכי חשוב, אל תשכחו לשתף את המתכון המדהים הזה עם חברים ובני משפחה. כל מי שיתנסה בו יחזור אליכם עם מחמאות רבות על המנה המעלפת הזו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *