בלינצ'ס לפסח ב-10 דקות – קל וסופר טעים!
בלינצ'ס לפסח – המתכון המושלם שתגרום לכולם להיללאא!
תארו לעצמכם ערב חג פסח. כולכם יושבים סביב השולחן, עיניים נוצצות ומחייכות, והריח המדהים של בלינצ'ס תופס אתכם. כן, בלינצ'ס! מתכון אגדי שכבר עבר מדור לדור ויגרום לכך שאף אחד לא יוכל להעביר את המנה המושלמת הזו. הטעמים המרעננים והמרקם הנימוח של הבלינצ'ס ישאירו אתכם עם טעם של עוד. אתם תהיו חופשיים להשתעשע בכמה סוגי מליות – מתוקה או מלוחה, הכל אפשרי כאן!
זמן הכנת המתכון
- סה"כ זמן: 10 דקות
- רמת קושי: קלה
- מספיק ל-4 אנשים
הרכיבים הדרושים
כדי להכין את הבלינצ'ס המושלמים, הכינו את המרכיבים הבאים:
- 2 כוסות קמח (אפשר להשתמש גם בקמח נטול גלוטן)
- 2 ביצים
- 2 כוסות חלב (אפשר חלב שקדים לצמחונים)
- 1/2 כפית מלח
- 1/4 כפית סוכר (אם רוצים מלית מתוקה)
- שמן לטיגון
כמובן שגם ניתן לשדרג עם הרבה סוגי מליות: גבינה מתוקה, ריבה, פירות או כל מה שמדבר אליכם!
שלבי ההכנה
כעת, בשמחה ובחשק, נמשיך אל שלבי ההכנה המגעים!
- מניחים את הקמח, הביצים, החלב, המלח והסוכר בקערה גדולה.
- מערבבים היטב עם מטרף או עם מיקסר עד שהתערובת חלקה ואחידה.
- מחממים מחבת עם מעט שמן על חום בינוני.
- שמים כף ממסך הבלינצ'ס במחבת ומטים את המחבת כדי לפזר את התערובת לשכבת בלינצ'ס דקה.
- מטגנים כ-2 דקות מכל צד או עד שהבלינצ'ס זהובה.
- חוזרים על תהליך זה עד שכל התערובת נגמרה.
- ממלאים את הבלינצ'ס במלית המועדפת עליכם ומקפלים.
- מניחים את הבלינצ'ס המוכנים על צלחת ומקשטים עם קונפיטורות, אגוזים או אבקת סוכר.
המילוי הוא המקום שבו כל אחד יכול לגלות את היצירתיות שלו. למשל, ניתן לערבב גבינת ריקוטה עם סוכר ווניל ולמלא אותן במלית מתוקה וממכרת!
תוספות ושדרוגים אפשריים
אז מה אפשר להוסיף לבלינצ'ס כדי להפוך אותם למושלמים ביותר? התשובה היא פשוטה, הכל!
- גבינת פטה, חסה ועגבנייה כדי ליצור בלינצ'ס מלוח שמשגע את החיך.
- שוקולד נמס ופירות יער לרגע מתוק וחלומי.
- אגוזים קצוצים ודבש עבור שדרוג בריא ומיוחד.
- ללקק את האצבעות עם מעט קינמון שטוף על המילוי של הגבינה.
שאלות ותשובות
מה ניתן לשים במלית של הבלינצ'ס?
י ניתן לשים גבינה כפרית, גבינת ריקוטה עם דבש, שוקולד מריר מושלם או אפילו תפוחים מסוכרים. זה באמת תלוי בטעם האישי שלכם!
האם יש גרסה ללא גלוטן לבלינצ'ס?
כמובן! ניתן פשוט להחליף את הקמח הרגיל בקמח תפו\"א או קמח שקדים ולדעת שזה לא ישפיע על המהות של הבלינצ'ס.
כמה זמן אפשר לשמור בלינצ'ס במקרר?
אפשר לשמור את הבלינצ'ס עטופים היטב במקרר במשך מספר ימים. מומלץ לחמם שוב במחבת לפני ההגשה.
האם אפשר להכין את הבלינצ'ס בצורה קלאסית עם תה?
בהחלט! בלינצ'ס עם תה חם או תמצית ורדים מצריך חוויה מדהימה!
לאיזו מטרה אפשר להכין את הבלינצ'ס שיתאימו לחג הפסח?
בלינצ'ס לפסח מסמלים חופש ואפשר בהחלט להכין אותם עם מליות כשרות לפסח, כמו גבינה או ריבה!
איך אפשר להעשיר את התערובת של הבלינצ'ס?
ניתן להוסיף תמצית וניל לתערובת או קקאו כדי ליצור טעמים מגוונים.
האם ניתן להכין את הבלינצ'ס מראש?
בהחלט! אפשר להכין את הבלינצ'ס מראש ולשמור במקרר למקרה שאתם צריכים להכין כמות גדולה לאורחים.
מה מומלץ להגיש לצד הבלינצ'ס?
ניתן להגיש עם קונפיטורות שונים, פירות, יוגורט או קצפת, הכל מה שיגרום למנה להיות מעלף!
איך יודעים אם הבלינצ'ס מוכנים לטיגון?
תשימו לב שצבע הבלינצ'ס הוא זהוב ותבצעו יתר בדיקה בכך שתחתו את התחתית.
האם ניתן להקפיא בלינצ'ס?
בוודאי! אפשר להקפיא את הבלינצ'ס ולחמם על מחבת כשמתחשק לכם.
אם אהבתם את המתכון המדהים הזה, שתפו אותו עם החברים שלכם ברשתות החברתיות! תנו לעולם לדעת על הבלינצ'ס המושלמים, כי הם מסוג הדברים שאנחנו רוצים שכולם יטעמו!
כתיבת תגובה