חזה עוף בנינג'ה גריל xl במתכון קל ומהיר

חזה עוף בנינג'ה גריל xl במתכון קל ומהיר

חזה עוף בנינג'ה גריל XL

מדמיינים את הרגע שבו אתם פותחים את דלתות המטבח, מצליחים לשים את היד על מכשיר המדמה גריל מקצועי ומחמם לכם את הלב והנשמה? זה הזמן להכיר את המתכון המדהים שלנו לחזה עוף בנינג'ה גריל XL! מתכון זה אינו סתם עוד מנה, אלא חוויה קולינרית שמעוררת את החושים וממלאה את הבית בניחוחות משגעים! בכל ביס, תוכלו להרגיש את הטעמים האגדי של העוף המשגע הזה, שמתחבר בצורה מושלמת לתיבול שהכנו עבורכם. אתם מוכנים?

זמן הכנת המתכון

  • זמן הכנה: 10 דקות
  • זמן בישול: 15 דקות
  • רמת קושי: קל
  • מנה ל: 4 אנשים

הרכיבים הדרושים

כעת, הגיע הזמן לחשוף את רכיבי הקסם שיגרמו לעוף שלכם לבלוט על השולחן! המתכון שלנו תומך בכל דיאטה כמעט, ויש בו שילוב של תבלינים שיגרמו לכם להרגיש איזו חוויה מדהימה מתרחשת בגריל שלכם.

  • 500 גרם חזה עוף, חתוך לרצועות
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 כפות דבש (אפשר להמיר בסירופ אגבה לגרסה טבעונית)
  • מיץ מחצי לימון
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית כמון
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • עלים מקצת פטרוזיליה קצוצה, לקישוט

מרכיבים חלופיים

אם אתם מנסים לחפש גרסה בריאה או טבעונית, ניתן להחליף את חזה העוף בטופו או עוף ללא עור. כך תוכלו ליהנות מתוצאה דלת פחמימות ומאוד מזינה!

שלבי ההכנה

בשיטה הקלאסית – צעד אחרי צעד, נרכוש את הטעם הנכון ואת הטכנולוגיה שמדמים את ההתנסות על גריל מקצועי!

  1. בצלחת בינונית, מערבבים את שמן הזית, דבש, מיץ לימון, שום כתוש, פפריקה, כמון, מלח ופלפל.
  2. מוסיפים את רצועות חזה העוף לתיבול, ומערבים עד שהן מצופות היטב.
  3. משרים את העוף במרינדה לפחות 30 דקות, אך עדיף לשעות נוספות במקרר.
  4. מחממים את הנינג'ה גריל על טמפ' גבוהה (כ-200 מעלות צלזיוס).
  5. מניחים את רצועות העוף על רשת הגריל וחותכים עליהם עם עלים כוסברה קצוצה אם רוצים.
  6. מבשלים את העוף במשך 10-15 דקות, עד שהעוף מבושל לחלוטין ומקבל צבע זהוב.

שדרוגים ותוספות אפשריות

תמיד אפשר לשדרג את המנה המדהימה הזו. נגיד, בתקופות החמות, תוכלו להוסיף קוביות אננס גריל לצד העוף על מנת להדגיש את המתיקות! גם סלט ירקות רענן עם רוטב צעיר יצליח לעשות קסמים על הצלחת שלכם.

שאלות ותשובות

מה אפשר לעשות עם שאריות העוף?
רצועות העוף המושחתות נשארות מעולות גם למחרת. אתם יכולים להכין סנדוויץ' מדהים עם לחמניות קלות ולמלא אותן בעוף, ירקות ורוטב אהוב.

האם ניתן לבשל את העוף ללא מרינדה?
אם תחליטו לא למרינדה, עדיין תקבלו מנה מאוד טעימה על ידי צלייה פשוטה עם מלח ופלפל.

מה אפשר להגיש לצד העוף?
אפשרויות רבות קיימות – תוכלו להכין פירה, אורז או אפילו תפו”א קלויים. כל זאת ישלים את המנה באופן מושלם.

האם זה בריא?
בוודאי! זהו עוף דל פחמימות. הוא מושלם לאוהבי הבריאות והכושר.

אילו תבלינים אפשר להוסיף?
לפרגן עם קמצוץ של כורכום או קמצוץ של קימל יכולים לקחת את תיבול המנה למקום חדש ומרגש.

מה אם אני רוצה לגרסה חריפה?
שימו מעט צ'ילי קצוץ או פפריקה חריפה למרינדה שלכם. זה ייתן לעוף טעם משגע!

אפשר לבשל בתנור?
בהחלט! כל תהליך הבישול יישאר אותו דבר, רק במיקום אחר.

כמה זמן למרינדה הרצועות?
אף פעם לא צמוד, אבל 30 דק’ זה המינימום, הכי כדאי להשאיר למספר שעות!

האם ניתן להשתמש בעוף קפוא?
אם זה עוף קפוא, כדאי להפשיר קודם כל לפני המרינדה. זה חשוב לגרום לכל הטעמים להיכנס.

מה אם אין לי נינג'ה גריל?
כמובן! ניתן לבשל במחבת רגילה, בשיטת טיגון עם מעט שמן זית.

כשהמנה הזו מוכנה, תרגישו כמו שפים עם מסעדות מישלן – חתיכות עוף זהובות, נימוחות, מלאות בטעמים שממש נמסים בפה. אם גם אתם רוצים ליהנות מהחוויה הזו, שקלו לשתף את המתכון ברשתות החברתיות ואולי גם חברים שלכם ירצו לנסות אותו! אל תתחמקו, שיהיה טעים!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *