מתכון חזה עוף מגולגל עם בשר טחון שלא תרצו לפספס
"`html
חזה עוף מגולגל עם בשר טחון – המתכון המושלם!
דמיינו לעצמכם ביס של חזה עוף רך, עטוף ברצועות של בשר טחון מתובל, שמשדרג כל ארוחה ויוצר הרמוניה של טעמים שלא תישכחו עוד זמן רב. זה לא סוד שעם המתכון הזה, כל אחד יכול להיות כוכב במטבח! חזה עוף מגולגל עם בשר טחון הוא לא רק מנה "של סבתא", אלא מנה שמשלבת מסורת עם טוויסט מודרני.
זמן הכנת המתכון, רמת קושי וכמה מנות
- זמן הכנה: 30 דקות
- זמן בישול: 45 דקות
- רמת קושי: בינונית
- מספיק ל: 4-6 מנות
עכשיו, כאשר הכנתם את עצמכם לזמן הכנה המיוחד הזה, בואו נ dive into the details – מתכון מדהים של חזה עוף מגולגל עם בשר טחון, שיגרום לכם ללחוץ על הלשון בוודאות.
הרכיבים הדרושים
- 4 פר pieces של חזה עוף
- 400 גרם בשר טחון (עוף/בקר)
- 1 בצל קצוץ דק
- 2 שיני שום קצוצות
- 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
- 1 ביצה
- 1/2 כוס פירורי לחם
- מלח ופלפל לפי הטעם
- שמן זית לצלייה
לחלופות
למי שמעוניינים בגרסה בריאותית, אפשר להשתמש בבשר טחון דל שומן כמו הודו. גם צמחונים יכולים ליהנות מגרסה עם טופו או פטריות קצוצות.
שלבי ההכנה
- חמים את התנור ל-180 מעלות צלזיוס.
- מניחים עולה של חזה עוף בין 2 רצועות ניילון ומכה בעזרת פטיש עד שהן מת Flat.
- במחבת, מחממים 1 כף שמן זית ומבשים את הבצל והשום עד שהם שקופים.
- מכניסים את הבשר הטחון למחבת ומבשלים עד שהוא משחים.
- מעבירים את הבשר הקצוץ לקערה ומוסיפים את הפטרוזיליה, הביצה, פירורי הלחם, מלח ופלפל.
- משתפים את התערובת על פני חזה העוף, מגלגלים ומסובבים את הקצוות כדי למנוע מהתערובת לברוח.
- מניחים את החזה מגולגל בתבנית אפייה ומוסיפים מעט שמן זית מלמעלה.
- אופים במשך 35-45 דקות עד שהבשר מבושל לחלוטין.
כעת, לאחר שהמנה בתנור וחוש המפגן קיים, אנחנו יכולים להתמקד בתוספות! האם חשבתם על איזו תוספת לשים ליד המנה המהממת הזו?
תוספות ושדרוגים אפשריים
עם המתכון הזה, יש מקום לצפות לתוספות כמו רוטב יין אדום, או רוטב חמאת שום שמוסיף טעם נפלא. לתוספת מרעננת, סלט ירקות אביביים או חצילים קלויים יכול להיות רענן ואיכותי!
שאלות ותשובות
איך אוכל לדעת אם העוף מבושל?
וכדי לדעת שהעוף מבושל, תוודאו שהטמפרטורה הפנימית הגיעה ל-75 מעלות צלזיוס.
אפשר להקפיא את המנה?
בהחלט! אחרי שהמנה התקררה, אפשר להעביר אותה למיכלים אטומים ולהקפיא.
כמה זמן ניתן לשמור את המנה במקרר?
ניתן לשמור את המנה במקרר למשך 3-4 ימים.
האם ישנה אפשרות להחליף את הבשר הטחון?
בוודאי! תוכלו להשתמש בבשר טחון של עוף, הודו, או אפילו פטריות לגרסה צמחונית.
מה הכי טעים להגיש לצד המנה?
סלט ירוק קל ורטבים חריפים יכולים להוסיף אוכל למנה.
האם אפשר לשים גבינה במילוי?
כמובן! גבינת מוצרלה נמסה מוסיפה טעם אגדי במילוי!
האם ניתן להכין את המנה על גריל?
כן, פשוט הוסיפו את המגולגלים לגריל לקראת סיום הבישול.
איך מקבלים את המילוי יותר רך?
אפשר להוסיף עוד ביצה או להקפיץ את הבשר יותר על המחבת.
אפשר בהרבה שיניים?
בוודאי, זה יוסיף למראה המנה!
מה העובדה המעניינת ביותר על חזה עוף?
חזה עוף הוא מקור מצוין לחלבון, ומשקל כל עוף מספק כ-34 גרם חלבון ב-100 גרם.
אם אתם מתאהבים במתכון המדהים הזה, אל תהססו לשתף אותו עם חברים ומשפחה ברשתות החברתיות! הביאו אהבה וברכות לשולחנות שלכם!
"`
כתיבת תגובה